Tasarımın Dünyası!Biraz uyduruk biraz eğlence,sonunda ortaya çıktı bu site.Hoşunuza gitmesi dileğiyle...
RSS

Turuncu Kolye

Sanırım bu kolyede bir eksiklik var.Acaba sedef kısmın içine bir motif mi çizsem?

11 yorum:

incikboncuk dedi ki...

kahverengi ile çok küçük bir şeyler olabilir. ama yakada nasıl durduğuna göre karar verebilirsin. Bir alternatif de sedef taşın büyüklüğünü yok etmek için ucun taktıklarını biraz arttırsan nasıl olur?

Birben dedi ki...

incik boncuk ve özlem ikinizin de fikri çok guzel sanırım incik boncugun dedigi gibi boncuklari arttirip özlemin dediği gibi kum boncuklarla motifimi süsleyebilirim.Çok sağolun:)

Adsız dedi ki...

güzel olmuş ben de janjanlının dediğine katulıyorum

sebboy dedi ki...

Merhaba
renkler güzel görünüyor. Ortada kullandığın metalden sedefin üzerine farklı şekillerde dağıtarak yapıştırabilirsin.Ne dersin?

Birben dedi ki...

filiz ve sebboy cok haklısınız bu kum boncuk ve ya metal yapıştırma fikri gerçekten hoşuma gitti,hem daha kolay hem daha gösterişli olacak,teşekkürler:)

Adsız dedi ki...

boncuk yapıştırma yapabilirsin motif vererek...

suTLukaHve dedi ki...

hepsi guzel fikir dostum.ben de bir tane vereyim bari:)cam boyalari var ya onlarla boyanabilir sole metalik turuncu gibi..hatta bir tane metalik gri alirsin diger bir kac rengi duz alirsin,sonra istediginde karistirip metalik istemediginde sade olarak kullanirsin ..ne biliim olur gibi:P

Birben dedi ki...

ewet hepinizin çok hoş fikirleri var.bundan sonra işlerimi yarım bırakıp size soracağım ne yapalım diye.harika tasarım fikirleri çıkıyor:)..esmacım boyama hatta metalik boyama da süper fikir...gelincikleri önerin için sana da teşekkür ederim,sanırım lum boncuk alacağım o bölüme ve kenarlarını da boyayla boyayacağım:)

Birben dedi ki...

teşekkür ederim merve ve melda,hoşgeldiniz siteme:)

Adsız dedi ki...

Very nice site! Conair permanent hair removal Buy cheap acyclovir Breast implants 38g dentist

Adsız dedi ki...

Keep up the good work » » »